Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/08/2010 01:14:00 μ.μ.

Μακάβριο λάθος από γραφείο κηδειών

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Μια οικογένεια από το Νέο Μεξικό κατήγγειλε ένα γραφείο κηδειών επειδή στο δέμα που παρέλαβε και το οποίο περιείχε τα προσωπικά αντικείμενα της νεκρής γιαγιάς περιλαμβανόταν και ο... εγκέφαλός της.


Η εφημερίδα Αλμπουκέρκι Τζέρναλ έγραψε ότι μέλη της οικογένειας αισθάνθηκαν μια πολύ δυσάρεστη οσμή να βγαίνει από το σάκο που τους είχε στείλει η εταιρεία κηδειών και αποτεφρώσεων Ντεβάργκας. Ο σάκος είχε μείνει επί μία νύχτα στο αυτοκίνητο ενός από τα μέλη της οικογένειας. Εκτός από τα προσωπικά είδη της γιαγιάς υπήρχε μέσα και ένας δεύτερος σάκος με μια ετικέτα που έγραφε το όνομα της νεκρής και τη λέξη «εγκέφαλος». Ο Τζόνι Ντεβάργκας, ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών, αρνήθηκε κάθε ευθύνη και κατηγόρησε μια άλλη εταιρεία, στη Γιούτα. «Εμείς ασχοληθήκαμε άριστα με την οικογένεια που έμεινε πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες μας», υποστήριξε. Ο εγκέφαλος της γιαγιάς ενταφιάστηκε μαζί με το υπόλοιπο σώμα της.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com