Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/06/2010 10:43:00 π.μ.

Βόμβα στην ..τσέπη του!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ακριβά θα πληρώσει ένας Γερμανός, τη διάθεσή του για φάρσες, αφού κατά τη διάρκεια ελέγχου ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης ισχυρίστηκε ψευδώς ότι έχει βόμβα στο εσώρουχο του.Ο 42χρονος φαρσέρ μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, κατόρθωσε να φανεί εξόχως πειστικός στο προσωπικό του αεροδρομίου ιδίως τη στιγμή που περνούσε τον έλεγχο ασφάλειας.
Φυσικά μετά το συμβάν, οι διακοπές, που προγραμμάτιζε στην Αίγυπτο με τη γυναίκα και το παιδί του, ματαιώθηκαν, τέθηκε υπό κράτηση και του έγινε σωματική έρευνα από την αστυνομία, κατά την οποία όμως τίποτα δεν βρέθηκε.

Φυσικά για αποζημίωσή για τις "χαμένες διακοπές του" ούτε λόγος, ενώ αντιθέτως αναμένεται να πληρώσει και αλμυρό πρόστιμο έως και 1000 ευρώ για την αναστάτωση που προκάλεσε.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com