Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

01_swing_your_energy

Πόσες φορές σας έχει τύχει να βρίσκεστε κάπου, να μην έχετε μαζί σας φορτιστή και το κινητό σας να είναι έτοιμο να σβήσει λόγο χαμηλής μπαταρίας? Σήμερα λοιπόν τα Psaxtiria σας παρουσιάζουν μια καινοτομική ιδέα που σας επιτρέπει να φορτίσετε την μπαταρία του κινητού σας με μερικές γρήγορες περιστροφές στο δάκτυλο σας.
Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινής θα χρειαστεί περίπου 130 στροφές για να μπορέσετε να κάνετε μια κλήση που θα διαρκέσει περίπου 2 λεπτά. Σίγουρα δεν είναι η πλέον πιο λειτουργική λύση αλλά σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης σαφώς θα ήταν πολύ χρήσιμη.

02_swing_your_energy2

03_swing_your_energy3

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com