Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/05/2010 02:17:00 μ.μ.

Το πιο ακριβό πράσινο τσάι του κόσμου.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Το πράσινο τσάι έχει "εισβάλει" για τα καλά πλέον στον δυτικό πολιτισμό λόγο των αναφορών ότι βοηθάει στην πρόληψη του καρκίνου, των καρδιαγγειακών παθήσεων και γενικά ότι είναι πολύ ευεργετικό για τον οργανισμό μας. Παρόλο που δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες έρευνες για τα οφέλη του πράσινου τσαγιού στην υγεία μας, αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στο δυτικό κόσμο, εκτοπίζοντας το μαύρο τσάι.Και ενώ μπορείτε να αγοράσετε πράσινο τσάι, έναντι λίγων ευρώ, υπάρχει ένα πράσινο τσάι, που θα σας κοστίσει πολύ περισσότερα για να το αποκτήσετε.
Παράγεται από την "Royal Blue Tea Company" και πωλείται μόνο στην Ιαπωνία, σε μπουκάλι των 750ml, ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται για το κρασί. Το όνομα του τσάι είναι "King of Green Masa Super Premium" και παράγεται στην Περιοχή Shizuoka της Ιαπωνίας, με μια διαδικασία που κρατάει τρεις ημέρες.

Μόνο τριάντα έξι μπουκάλια Masa Super Premium είναι διαθέσιμα κάθε χρόνο, σε μια ξύλινη συσκευασία που θα σας κοστίσει... 2500 δολάρια!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com