Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/21/2010 10:45:00 π.μ.

Δίνεις αίμα παίρνεις μπύρα

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Συνήθως τα μηνύματα κοινωνικού χαρακτήρα για την αιμοδοσία ζητούν δέκα λεπτά από τον χρόνο μας. Στην Αμερική όμως σκέφτηκαν για αυτά τα δέκα λεπτά να προσφέρουν και κάτι, κίνηση που αποδείχθηκε πολύ έξυπνη.
Ακολουθώντας το ρητό "αν θες να δεις τον καλό εαυτό κάποιου, κέρασε τον μπύρα"(;) μια κινητή μονάδα αιμοληψίας στην Tacoma (Washington), έχει αυξήσει κατακόρυφα τον αριθμό των αιμοδοτών, από τότε που άρχισε να προσφέρει δωρεάν μπύρα.

Σύμφωνα με το Asylum.com, το πρόγραμμα, το οποίο σχεδιάστηκε από την "Cascade Regional Blood Services", είναι απλό και πετυχημένο. Δίνεις λίγο αίμα, πέρνεις δωρεάν μπύρα. Το "Bloodmobile" σταματάει σε ένα τοπικό μπαρ και προσφέρει κουπόνια για μπύρα σε όποιον θελήσει να δώσει αίμα. Μοναδικοί όροι για τη συμφωνία, είναι οι αιμοδότες να είναι πάνω από 21 ετών και να χρησιμοποιήσουν το κουπόνι τους έξι ώρες αφού δώσουν αίμα.

Το πρόγραμμα έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Tacoma και σύντομα θα μεταφερθεί και σε άλλες πόλεις της Washington.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com