Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/15/2010 11:50:00 π.μ.

Έζησε επί οκτώ ημέρες μέσα σε ασανσέρ!

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Μία γυναίκα που παρέμεινε παγιδευμένη επί οκτώ ημέρες μέσα στο χαλασμένο ασανσέρ του σπιτιού της, κοντά στη Βαρκελώνη, εντοπίστηκε και απεγκλωβίστηκε την Παρασκευή από αστυνομικούς και πυροσβέστες. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η 35χρονη γυναίκα, η οποία ζει μόνη, είχε τις αισθήσεις της αλλά βρισκόταν σε κατάσταση σοκ όταν την έβγαλαν από το ασανσέρ του κτηρίου, στην πόλη Σίτχες. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πώς η γυναίκα, η οποία έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο, κατάφερε να επιβιώσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από συγγενείς της που ζουν στη Μαδρίτη και ανησύχησαν με την εξαφάνισή της. Αστυνομικοί πήγαν τότε στο σπίτι της και άκουσαν τις κραυγές της.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com