Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/22/2010 11:22:00 π.μ.

Η 3η Δευτέρα του Γενάρη προκαλεί... κατάθλιψη!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Αν την Δευτέρα που μας πέρασε νιώθατε μια απροσδιόριστη μελαγχολία και δεν γνωρίζατε τον λόγο θα σας τον πούμε εμείς. -Η τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου είναι η πιο καταθλιπτική μέρα του χρόνου και… με την βούλα!-Ο Κλιφ Άρναλ, λέκτορας στο πανεπιστήμιο της Ουαλίας χρησιμοποίησε μια περίπλοκη μαθηματική φόρμουλα, η οποία περιλαμβάνει τον καιρό, τα χρέη, το μηνιαίο εισόδημα και πολλά άλλα στοιχεία, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου προκαλεί μελαγχολία. Αυτές είναι έρευνες!

Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία του παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας οι απόπειρες αυτοκτονίας αυξάνονται έως και 40% μετά τις γιορτές, ενώ η μέρα αυτή κοστίζει στους εργοδότες πολλά εκατομμύρια αφού πολλοί υπάλληλοι απουσιάζουν.

Αφού λοιπόν πέρασε η χειρότερη μέρα του χρόνου..., χαλαρώστε!

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com