Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/10/2010 01:38:00 μ.μ.

Ένας χρόνος σε 120 δευτερόλεπτα.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Το 2008 ο Eirik Solheim από το Όσλο της Νορβηγίας, δημιούργησε ένα 40 δευτερολέπτων βίντεο με πλάνα μιας ολόκληρης χρονιάς από το πίσω μέρος της αυλής του. Το 2009 έκανε το ίδιο πράγμα σε 120 δευτερόλεπτα βίντεο. Αυτήν την φορά η ποιότητα του ήχου και της εικόνας είναι πολύ καλύτερη όπως και ο ρυθμός μετάβασης. Μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές λεπτομέρειες πατώντας εδώ.

2009

2008

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com