Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/30/2009 12:02:00 μ.μ.

Punctirus jewelry - Πρωτότυπα κοσμήματα

Αναρτήθηκε από bloggeridis

punctirus_jewelry_01
Εάν έχετε ασχοληθεί με την χαρτοκοπτική, σίγουρα θα έχετε συναντήσει αυτές τις μαύρες διακεκομμένες γραμμές και το ψαλιδάκι (Punctirus), που υποδηλώνουν τα σημεία που πρέπει να κόψετε το χαρτί.
punctirus_jewelry_03
Απ' αυτό το σχέδιο είναι εμπνευσμένα και τα δύο πρωτότυπα κοσμήματα που σας παρουσιάζω, ένα βραχιόλι και ένα περιδέραιο, δημιουργίες του Lebedev Studio στην Ρωσία.
punctirus_jewelry_02
punctirus_jewelry_08
punctirus_jewelry_07

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com