Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/02/2009 11:26:00 π.μ.

Το ατύχημα της νέας Lamborghini Gallardo της Ιταλικής αστυνομίας.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Σε παλιότερο άρθρο, είχαμε κάνει αναφορά για τις 2 Lamborghini που επάνδρωσαν την Ιταλική αστυνομία. Σήμερα, σας ενημερώνω ότι οι 2 Lamborghini, έγιναν μία!
Σύμφωνα με την αστυνομία, το δυστύχημα, που έγινε στην Κρεμόνα, προκλήθηκε εξαιτίας του οδηγού του Seat Ibiza, ο οποίος πήγαινε πολύ αργά, αναζητώντας ένα πρατήριο καυσίμων. Το αποτέλεσμα ήταν να τρακάρει με την Lamborghini και να πέσει πάνω στα σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Όλο το εμπρόσθιο τμήμα της Lamborghini όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, συνθλίφτηκε, αλλά ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Η Lamborghini Gallardo, αξίας 130.000 λιρών, μπορεί να φθάσει τα 62 μίλια/ώρα σε τέσσερα δευτερόλεπτα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν το ένα από τα δύο, που δώρισε ο Ιταλός κατασκευαστής στην αστυνομία, για την μάχη στους δρόμους της Ιταλίας, όπου 1 εκατομμύριο αυτοκινητιστές τραυματίζονται και 4.731 πεθαίνουν ετησίως. Η νέα Gallardo LP560-4 Polizia, η οποία αντικατέστησε την προηγούμενη Gallardo, που χρησιμοποιούνταν από την ιταλική αστυνομία μετά το 2004, έχει 560 ίππους και μπορεί να φθάσει μέχρι και τα 203 mph.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com