Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/17/2009 09:22:00 μ.μ.

Ένα αυτοκίνητο διακοσμημένο με αυτοκινητάκια.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01_prev-picture-32

Τι μπορείτε να κάνετε με ένα παλιό Ford Capri που έχετε αγοράσει ή το έχετε παρκαρισμένο στο γκαράζ σας? Μια λύση είναι αυτή που έδωσε ο Βρετανός καλλιτέχνης James R Ford που διακόσμησε το αυτοκίνητο κάνοντας το ένα υπέροχο έργο τέχνης. Το συγκεκριμένο έργο που σας παρουσιάζω σήμερα, χρειάστηκε περίπου 3.500 με 4.500 αυτοκινητάκια που προήλθαν από δωρεές απ' όλο τον κόσμο. Αν θέλετε να δείτε περισσότερα έργα του πατήστε εδώ.

02_gc01

03_gc02

04_gc03

05_gc04

06_gc05

07_gc06

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com