Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.


Το site www.OnePoll.com πραγματοποίησε μια έρευνα σχετικά με το ποιες μυρωδιές προτιμούν οι Βρετανοί. Στην έρευνα αυτήν συμμετείχαν 4.000 Βρετανοί άντρες και γυναίκες.
Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως εννέα στις δέκα γυναίκες πιστεύουν πως ένα άρωμα έχει την δυνατότητα να αλλάξει την διάθεση τους, ενώ το 92% των γυναικών νιώθουν χαρούμενες όταν μυρίζουν μια ωραία μυρωδιά. Επίσης οι άντρες που συμμετείχαν στην έρευνα έδειξαν να προτιμούν την μυρωδιά ενός μπέικον από την μυρωδιά ενός μωρού. Γενικότερα από τα στοιχεία της έρευνας διαπιστώθηκε πως μια μυρωδιά έχει την δυνατότητα να μας υπενθυμίσει πράγματα και γεγονότα που έχουμε ζήσει στο παρελθόν, όπως και να συνδεθεί ένα πρόσωπο με το άρωμα του. Ο Stephen Weller που είναι Διευθυντής Επικοινωνιών στο International Fragrance Association είπε: "Το άρωμα έπαιζε ανέκαθεν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα μας, όπου και αν πάμε είμαστε περιτριγυρισμένοι από διαφορετικές μυρωδιές, κάποιες καλές και κάποιες άλλες όχι".


Οι 20 μυρωδιές που κάνουν τους Βρετανούς να νιώθουν χαρούμενοι:

1. Freshly baked bread
2. Clean sheets
3. Freshly mown grass
4. Fresh flowers
5. Freshly ground coffee
6. Fresh air after rain fall
7. Vanilla
8. Chocolate
9. Fish and chips
10. Bacon frying
11. Roast dinner
12. Babies
13. Lemon zest
14. Lavender
15. Petrol
16. Apple and blackberry crumble in the oven
17. A freshly lit match
18. Roses
19. Party poppers
20. Rubber tyres

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com