Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/26/2009 03:15:00 μ.μ.

Νοσοκομείο για... κούκλες!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Όλοι μας λίγο-πολύ, είχαμε στα παιδικά μας χρόνια κάποια κούκλα, στην οποία είχαμε ιδιαίτερη αδυναμία. Μια κούκλα, που μπορεί ακόμα και σήμερα να διακοσμεί κάποιο ράφι στο παιδικό ή την κρεβατοκάμαρα σας. Τα χρόνια όμως έχουν αφήσει τα σημάδια τους στην αγαπημένη σας κούκλα και έχει χάσει αρκετή από την 'λάμψη' της.
Το επονομαζόμενο 'νοσοκομείο για κούκλες' αναλαμβάνει να καθαρίσει, να επιδιορθώσει, ακόμα και να ξανασχεδιάσει τα ρούχα της κούκλας σας, επαναφέροντας την παλιά της λάμψη και αίγλη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com