Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/08/2009 08:14:00 π.μ.

Μικροσκοπική... βίβλος!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Στην παραπάνω φωτογραφία, στο κεντρικό παράθυρο μπορεί να βλέπετε ένα "πλέγμα", χωρίς να βγάζετε κάποιο νόημα. Στην πραγματικότητα όμως κάθε τετραγωνάκι του πλέγματος, αποτελεί και μία σελίδα της βίβλου! Όλη η βίβλος, από την Γένεση έως την Αποκάλυψη έχει σμικρυνθεί 285 φορές για να μπορέσει να χωρέσει σε αυτήν την κάρτα. Εάν αναρωτιέστε πώς θα την δείτε και θα την διαβάσετε, η λύση είναι πολύ απλή. Θα πρέπει να διαθέτετε ένα μικροσκόπιο. Ευτυχώς, δεν απαιτείται κάποιο επαγγελματικό μικροσκόπιο, αλλά ένα οποιοδήποτε που μπορεί να μεγεθύνει έστω και μέχρι Χ100.
Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο με την παρουσίαση της μικροσκοπικής βίβλου στην επίσημη σελίδα των δημιουργών της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com