Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/04/2009 02:37:00 μ.μ.

Μηχανικά έργα τέχνης.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η διακόσμηση του τοίχου με έναν πίνακα, σίγουρα τον ομορφαίνει. Αλλά από την άλλη, ένας πίνακας, δεν παύει να είναι κάτι 'άψυχο'. Τι θα λέγατε να διακοσμήσετε τον τοίχο σας με ένα έργο τέχνης το οποίο μεταβάλετε και αλλάζει συνέχεια?
Τα παρακάτω 'μηχανικά έργα τέχνης' που σας παρουσιάζω, είναι δημιουργία του Brett Dickins από την Αυστραλία και είναι κατασκευασμένα από ξύλο και μέταλλο. Διαθέτουν επίσης έναν ηλεκτροκινητήρα για να τους παρέχει την απαραίτητη ενέργεια για την κίνηση.



Μπορείτε να δείτε όλη την συλλογή του από τα μηχανικά 'γλυπτά' του, όπως τα αποκαλεί στην σελίδα του στο YouTube.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com