Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/01/2009 06:48:00 μ.μ.

Φανάρι με χρονόμετρο ορατό στους οδηγούς.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Το φανάρι που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία έχει "ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης γύρω από το ίδιο το κόκκινο φως του φαναριού". Μόλις σβήσουν όλα τα τετραγωνάκια ανάβει το πράσινο για να ξεκινήσουν οι οδηγοί. Έτσι οι οδηγοί ετοιμάζονται εγκαίρως για να ξεκινήσουν και δεν καθυστερούν οι πρώτοι τους από πίσω (με λίγα λόγια ακούγεται καλό για το πρόβλημα της κίνησης που αντιμετωπίζουμε καθημερινά). Πάντως αν αυτό το φανάρι έρθει ποτέ και στην Ελλάδα, ετοιμαστείτε για αγώνες Need For Speed.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχει η κομοτηνη που ειχα παει φαναρια με χρονομετρο.

Fanis είπε...

καλο είναι υπάρχει και στην ελλάδα αυτό απλός αντί για το γύρο γύρο έχει ένα χρονόμετρο στο κέντρο που μετράει αντίστροφα!(στην Κομοτηνή που μένω τουλάχιστον)

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com