Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Προκειμένου να διαφημίσει η Toshiba την νέα της τηλεόραση "Regza SV LCD HDTV" γάντζωσε σε μια πολυθρόνα ένα μπαλόνι με ήλιο τοποθετώντας επάνω και μερικές κάμερες, έπειτα άφησαν την καρέκλα να πάει όσο πιο ψηλά γίνετε. Μη νομίζετε ότι κάνουμε πλάκα, δείτε το video για να καταλάβετε που έφτασαν οι δημιουργοί αυτού του πολύ έξυπνου διαφημιστικού σποτ για την Toshiba.



Προσθήκη.
Λίγα λόγια για την λήψη:
  • Ένα μπαλόνι από ήλιο ανύψωσε την καρέκλα και μια κάμερα της Toshiba, την IK-HR1S ultra-compact 1080i, σε ύψος 29.952.1 μέτρων.
  • Οι κανονισμοί της FAA απαιτούσαν το συνολικό φορτίο να μην ξεπερνάει τα 1.81 κιλά.
  • Η καρέκλα κατασκευάστηκε από βιοδιασπώμενο ξύλο Balsa, ενός δέντρου που είναι γηγενές στην Βραζιλία και στην Βολιβία και κόστισε 2.500 λίρες Αγγλίας.
  • Το σημείο που έγινε η επιχείρηση ήταν η έρημος Black Rock στην Νεβάδα.
  • Η θερμοκρασία έφτασε τους -90 βαθμούς Κελσίου στα 15.860 μέτρα.
  • Η καρέκλα χρειάστηκε 83 λεπτά για να φτάσει στο μέγιστο ύψος και 24 λεπτά για να πέσει ξανά πίσω στην γη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com