Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

11/19/2009 10:30:00 π.μ.

Ένα site που προβλέπει τι θα πάρετε τα Χριστούγεννα!!!

Αναρτήθηκε από fenomeno69

mysterio-predicts-holiday

Το site Wry Baby μπορεί να προβλέψει τι δώρο θα πάρετε αυτά τα Χριστούγεννα και όχι μόνο!!! Εγώ πάντως που το δοκίμασα μου έβγαλε πως θα πάρω ένα στρώμα με νερό και ειλικρινά είναι κάτι που θέλω να αποκτήσω και σύντομα μάλιστα. Όποιος το δοκιμάσει περιμένω το σχόλιο του. Καλή επιτυχία!

3 σχόλια:

tasospap21 είπε...

Stroma me nero???? Xexexe. File mou fenomeno pigaineis se alla epipeda. Emena mporei na mou vgalei oti tha paro kana 1000 eyro pou xreiazomai????xexexexe

Ανώνυμος είπε...

... will give you an invoice. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ? Ή κάτι δεν μεταφράζω σωστά?
Σωθήκαμε όπως καταλαβαίνετε... :-)))
Αντί να πάρω, προφανώς μόνο θα δώσω!!!

fenomeno69 είπε...

Νομίζω πως η μετάφρασή σου είναι μια χαρά. Το site υποθετικά κάνει μια προβλέψει αλλά με σκοπό αυτό που θα σου βγάλει να το αγοράσεις μετά. Είναι σαν ηλεκτρονικό κατάστημα στην ουσία. Απλά εσύ αν θέλεις συνεχίζεις παρακάτω.

Πάντως βγάζει διάφορες εκδοχές όπως για παράδειγμα ...will give you a subscription to Man Muscle magazine.

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com