Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

11/21/2009 05:30:00 μ.μ.

LED Tattoo

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Ο Charlie Sorrel έχει γράψει ένα άρθρο στο Wired ερευνώντας την πιθανή ανάπτυξη των LED-Tattoo. Τα νέα τσιπ είναι αρκετά μικρά ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από το δέρμα με την βοήθεια φύλλων μεταξιού που διαλύεται στο σώμα.

mobius-tattoo

Τα νέα LED tattoos από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβανίας θα μπορούν να καταστήσουν το απεικονιζόμενο άτομο στο παρακάτω βίντεο αληθινό (χωρίς τις ανατριχιαστικές ιστορίες φυσικά). Ερευνητές έχουν ανακαλύψει αναπτυσσόμενες εμφυτεύσιμες συσκευές πυριτίου και μεταξιού που μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από το δέρμα όπως τα tattoo. Ήδη έχουν γίνει εμφυτεύσεις σε ποντίκια. Στην ουσία αυτά τα tattoo μπορούν να μετατρέψουν το σώμα σας σε οθόνη. Το υπόστρωμα μεταξιού στο οποίο τοποθετούνται τα τσιπ, τελικά διαλύεται και απομακρύνεται από το σώμα και τελικά αφήνει μόνο το ηλεκτρονικό κομμάτι μέσα στο σώμα. Τα τσιπ δεν ξεπερνούν σε μέγεθος το 1 χιλιοστό, είναι δηλαδή περίπου 250 νανόμετρα σε κλίμακα. Η εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Philips αναπτύσσει αυτήν την ιδέα, παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com