Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

11/29/2009 07:26:00 π.μ.

'Το Μαγικό Κάστρο' γιόρτασε έναν αιώνα ζωής

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Πριν από 100 χρόνια, ένα πλούσιο ζευγάρι έκτισε μία έπαυλη στο Χόλιγουντ και εγκατέστησε έναν σωλήνα ενδοεπικοινωνίας, απ' όπου μπορούσαν να καλούν τους υπηρέτες και να παραγγέλνουν το ουίσκι τους -ένα βολικό κόλπο που όμως δεν συγκρίνεται με τίποτα με τα κόλπα των σημερινών ιδιοκτητών της.
Σήμερα, και με την ονομασία "Το Μαγικό Κάστρο", η έπαυλη στεγάζει μία παγκοσμίου φήμης κλειστή λέσχη ταχυδακτυλουργών.
Το Νοέμβριο, η λέσχη γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ανέγερση της έπαυλης που τη στεγάζει με ένα γκαλά και διάφορα χάπενινγκ -όπως για παράδειγμα έναν ταχυδακτυλουργό που κατάφερε να απαλλαγεί από τον ζουρλομανδύα που φορούσε, ενώ κρεμόταν στον αέρα από έναν γερανό.
Η λέσχη είναι ανοιχτή μόνο για τα μέλη της, ενώ επισκέπτες επιτρέπονται μόνο ύστερα από πρόσκληση μέλους. Μεταξύ των διάσημων μελών της λέσχης συγκαταλέγονται ακόμη και ο Τζόνι Ντεπ, ο Σον Πεν, ο Τζόνι Κάρσον και οι ταχυδακτυλουργοί Penn & Teller. Εδώ και 46 χρόνια, γενιές ολόκληρες "μάγων" ανταλλάσσουν τα μυστικά της τέχνης τους στα πολυτελέστατα μπαρ της λέσχης, όταν δεν δίνουν παράσταση σε ένα από τα έξι θέατρα που διαθέτει.

Η έπαυλη χτίστηκε από τον πλούσιο τραπεζίτη Ρόλιν Λέιν και τη γυναίκα του Κάθριν, όταν το Χόλιγουντ δεν ήταν παρά ένας σταθμός του τρένου και όχι η πρωτεύουσα της διεθνούς διασκέδασης.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com