Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

11/28/2009 01:49:00 μ.μ.

5 από τους πιο παχύσαρκους ανθρώπους στην ιστορία.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Στην παρακάτω λίστα, σας παρουσιάζω 5 από τους πιο παχύσαρκους ανθρώπους της ιστορίας. Και όταν αναφέρομαι σε παχύσαρκους δεν εννοώ τα 20 και 30 παραπανίσια κιλά, αλλά για άτομα που έφτασαν κάποια στιγμή της ζωής τους να ζυγίζουν περισσότερο από μισό τόνο!

1. Carol Yager (μέγιστο βάρος 727 κιλά)Το μέγιστο βάρος της έφθασε μέχρι τα 727 κιλά. Ήταν επίσης διάσημη για την μεγαλύτερη απώλεια βάρους με φυσικά μέσα. Η Carol Yager έχασε 235 κιλά σε ακριβώς τρεις μήνες. Το δέρμα της όμως έπαθε μια βακτηριακή μόλυνση και εισήχθη στο ιατρικό κέντρο Hurley, όπου και παρέμεινε μέχρι το θάνατό της. Η Carol Yager ήταν ανίκανη να σταθεί ή να περπατήσει λόγω του ότι οι μύες της δεν ήταν αρκετά ισχυροί. Πέθανε σε ηλικία 34 ετών. Οι κύριες αιτίες του θανάτου της ήταν η νεφρική ανεπάρκεια, αλλά και η υπολειτουργεί των υπόλοιπων οργάνων.

2. Jon Brower Minnoch (μέγιστο βάρος 635 κιλά)
Ο Minnoch, ήταν παχύσαρκος από την παιδική ηλικία του. Στην ηλικία των 12, το βάρος του ήταν 132 κιλά. Παντρεύτηκε με την Jeannette, μια γυναίκα με φυσιολογικό βάρος και απέκτησε δύο γιους. Εισήχθη σε νοσοκομείο για 16 μήνες όπου έχασε 419 κιλά, αλλά μετά από αυτό, διπλασίασε το βάρος του. Αυτή ήταν και η καλύτερη βελτίωση που είχε ποτέ, έως το θάνατο του στις 10 Σεπτεμβρίου 1983, σε ηλικία 42 ετών.

3. Manuel Uribe (μέγιστο βάρος 597 κιλά)
Ο Manuel Uribe περνά τα τελευταία 9 χρόνια σε ένα κρεββάτι, από το 2001 ως το 2009. Έκανε ακόμα και τον γάμο του στο κρεβάτι, με την Claudia στις 26 Οκτωβρίου 2008. Στο γάμο του, είπε ότι "είμαι απόδειξη ότι μπορείτε να βρείτε την αγάπη κάτω από οποιεσδήποτε περιστάσεις. Είναι όλα θέμα πίστης. Έχω μια σύζυγο και θα φτιάξω μια νέα οικογένεια και θα ζήσω μια ευτυχισμένη ζωή".

4. Walter Hudson (μέγιστο βάρος 544 κιλά)
Γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και τον ανακάλυψαν τυχαία όταν παγιδεύτηκε στην πόρτα του δωματίου του. Χρειάστηκε μια ομάδα πυροσβεστών για να σπάσουν τον τοίχο, ώστε να τον βγάλουν έξω. "Αγαπάω το φαγητό. Είναι μια μοναδική απόλαυση για μένα". Αυτά ήταν τα λόγια που είπε στους πυροσβέστες. Αν και ανήγγειλε ότι είχε προγραμματίσει τον γάμο του δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το όνειρο του, αφού πέθανε λίγες εβδομάδες αργότερα.

5. Rosalie Bradford (μέγιστο βάρος 544 κιλά)
Η Rosalie ήταν παχύσαρκη από την παιδική της ηλικία. Στα 14 της, το βάρος της ήταν 92 κιλά και στα 15 είχε φτάσει τα 140. Μετά από το γάμο της, ξόδευε συνήθως το χρόνο της στο σπίτι, παίρνοντας όλο και περισσότερο βάρος. Ένιωθε πολύ άσχημα για την κατάσταση της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει χρησιμοποιώντας παυσίπονα. Το βάρος της τελικά κατάφερε να το μειώσει στα 136 κιλά. Πέθανε στις 29 Νοεμβρίου του 2006 σε ηλικία 63 ετών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com