Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/29/2009 02:07:00 μ.μ.

Town-Sized Optical Illusion

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01_varini_0

Ο Ελβετός καλλιτέχνης Felice Varini είναι γνωστός για τις τεράστιες εγκαταστάσεις τέχνης που δημιουργεί και παρουσιάζουν διαφορετικές εικόνες ανάλογα με την γωνία θέασης που βρίσκετε ο θεατής. Πρόσφατα δημιούργησε μια οπτική ψευδαίσθηση που καλύπτει όλη την ελβετική πόλη Vercorin. Στην παραπάνω φωτογραφία, μοιάζουν με δακτυλίδια που σχεδιάστηκαν επάνω στην εικόνα, αλλά ο Varini έχει χρωματίσει τους τοίχους και τις στέγες με ένα τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει αυτήν την αίσθηση. Στις εικόνες παρακάτω φαίνεται αναλυτικότερα ο τρόπος σχεδιάσεις που δίνει αυτήν την ψευδαίσθηση.

02_varini_1

03_varini_2

04_varini_3

05_varini_4

06_varini_5

Για περισσότερα πατήστε εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com