Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/10/2009 10:21:00 π.μ.

hairbands, φτιαγμένα από χρησιμοποιημένα προφυλακτικά!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Υπάρχει μια αναφορά που κυκλοφορεί κυρίως μέσω e-mail από τον Νοέμβριο του 2007, με θέμα τα λαστιχάκια μαλλιών (hairbands) που κατασκευάζονται στην Κίνα.
Το κείμενο που συνοδεύεται και από φωτογραφικό υλικό, λέει συνοπτικά τα εξής:"Όταν αγοράζεται hairbands θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί. Αντί για λάστιχο στο εσωτερικό τους, έχουν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά ανακυκλώνονται με αυτόν τον τρόπο στη νότια Κίνα και είναι μια μεγάλη απειλεί για την εξάπλωση σεξουαλικών μεταδοτικών νόσων.
Hairbands, έχουν βρεθεί σε αρκετά ινστιτούτα αισθητικής στις πόλεις Dongguan και Guangzhou στη νότια επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας, σύμφωνα με την εφημερίδα China Daily.
Ποια είναι όμως η αλήθεια?
Καταρχήν, σας σκεφτούμε ρεαλιστικά. Τέτοια λαστιχάκια για μαλλιά, πουλιούνται κατά χιλιάδες. Που σημαίνει, ότι χρειάζονται και χιλιάδες προφυλακτικά. Πως τα προμηθεύονται οι κατασκευαστές των Hairbands? Ποιος και από που συλλέγει τόσο μεγάλες ποσότητες χρησιμοποιημένων προφυλακτικών?
Η αλήθεια, η οποία δυστυχώς δεν ειπώθηκε, είναι ότι τα συγκεκριμένα Hairbands έχουν κατασκευαστεί με ελαττωματικά προφυλακτικά.
Στην πραγματικότητα, το όλο θέμα ξεκίνησε από έναν δημοσιογράφο της εφημερίδας New Express, ο οποίος στην πορεία της έρευνας του, μετά την αρχική έρευνα που έκανε στις 11 Νοεμβρίου του 2007, πήρε συνέντευξη από τους υπευθύνους ενός εργοστασίου προφυλακτικών, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι η επανεπεξεργασία των ελαττωματικών προφυλακτικών για την χρήση τους στα Hairbands (και όχι μόνο) είναι μια συνήθης πρακτική στον κλάδο.

Η αναδημοσίευση όμως της πρώτης έρευνας του δημοσιογράφου, από την China Daily, την Agence France-Presse και άλλων ειδησιογραφικών πρακτορείων, αλλά και μέσω διαδικτύου, έπεισε τον κόσμο, ότι στα Hairbands χρησιμοποιούνται χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com