Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/18/2009 10:14:00 π.μ.

Παιχνίδι της φύσης ή απρόσκλητοι επισκέπτες;

Αναρτήθηκε από bloggeridis

"Ένα παράξενο σύννεφο, γνωστό και ως άλως, σκέπασε τη Μόσχα, και πολλοί κάτοικοι της ρωσικής πρωτεύουσας έκαναν λόγο για στενές επαφές τρίτου τύπου με απρόσκλητους επισκέπτες..."

Εκατομμύρια άνθρωποι έγιναν μάρτυρες ενός απειλητικού δακτυλιοειδούς σύννεφου πάνω από τα δυτικά της Μόσχας, κάνοντας τους πάντες να σταματήσουν και να αρχίσουν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο του φαινομένου.
Το περίεργο αυτό φαινόμενο έκανε το γύρω του κόσμου σε χρόνο ρεκόρ, χάρη στο Διαδίκτυο.

Παρόλα αυτά, οι επιστήμονες από τη μετεωρολογική υπηρεσία της Μόσχας έσπευσαν να καθησυχάσουν τον κόσμο, ο οποίος ανησυχούσε για τυχόν προσγείωση εξωγήινων στην Κόκκινη Πλατεία, λέγοντας πως πρόκειται καθαρά για φυσικό φαινόμενο.

"Είναι σε κάθε περίπτωση ένα εντυπωσιακό οπτικό εφέ. Όποιος κοιτάζει συχνά τα σύννεφα βλέπει πολλά παράξενα φαινόμενα," δήλωσαν επιστήμονες της μετεωρολογικής υπηρεσίας.
"Προσφάτως πέρασαν από τη Μόσχα κάποια μέτωπα αέρα, συμπεριλαμβανομένου να ενός κύματος ψυχρού αέρα από την Αρκτική. Αυτά τα δύο συνδυάστηκαν και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα."

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com