Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/14/2009 08:29:00 π.μ.

Ο ποιο βαθύς κάδος ανακύκλωσης.

Αναρτήθηκε από Sourouklemes

Θυμάστε τα σκαλοπάτια που είχαν μετατραπεί σε πιάνο, τα οποία είχαμε δημοσιεύσει πριν λίγες μέρες? H πρωτοβουλία της Volkswagen που εκφράζεται μέσω του δικτυακού τόπου rolighetesteorin.se, κάνει μια ακόμη διασκεδαστική τροποποίηση, αυτή τη φορά σε έναν κάδο ανακύκλωσης. Σκοπός της "φάρσας" είναι να αυξήσει την συμμετοχή του κόσμου στην διαδικασία της ανακύκλωσης. Αποτέλεσμα? Μέσα σε μια μέρα συλέχθηκαν 72 κιλά σκουπιδιών, 41 δηλαδή κιλά περισσότερα από έναν άλλο κάδο που βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα μακρύτερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com