Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Αν βρίσκεστε στην βόρεια Alberta, ενδιαφέρεστε για τα διαστημικά ταξίδια, δεν φοβάστε τα ύψη και χρειάζεστε 25.000 δολάρια, υπάρχει η κατάλληλη προσφορά εργασίας για εσάς στο Craigslist (Να σημειώσω ότι τη στιγμή που γραφόταν αυτό το άρθρο, το Craigslist την είχε αποσύρει προς διαγραφή, αλλά ήδη έχει κάνει τον γύρο του ίντερνετ).
Αυτό που ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστικό στην αγγελία ήταν το κάτωθι:
"Το μυστικό μου διαστημόπλοιο είναι αποτέλεσμα της επαγγελματικής μου εμπειρίας και φαντασίας ενόσω εργαζόμουν στον Αμερικανικό στρατό, στον τομέα εξελιγμένης αεροναυτικής ως επιστήμονας. Το σκάφος φέρει ένα επαναστατικό σύστημα προώθησης και ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος με τα ποιο εξελιγμένα υλικά. Είναι αρκετά ασφαλές και είμαι σίγουρος ότι θα φτάσετε ασφαλείς στον Τιτάνα αλλά δεν θα έχετε αρκετά καύσιμα για να γυρίσετε πίσω (!!!). Αυτή η θέση είναι για κάποιον μοναδικό άνθρωπο που πάντα ήθελε να δει το διάστημα με τα ίδια του τα μάτια και έχει πιθανώς μια καταληκτική άποψη για την ζωή εδώ. Αυτή είναι η ευκαιρία σου στην ρομαντική ιστορία...".
Άντε παιδιά, βουρ για την θέση. Αλλά τα λεφτά προκαταβολικά έτσι? Τώρα, που θα τα ξοδέψετε...
Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com