Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/23/2009 04:37:00 μ.μ.

10 παράξενες ετικέτες κρασιού

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01. Fat bastard

01_asdfas

Ένα Γαλλικό κρασί που παράγεται και διανέμεται από Βρετανούς με την Γαλλική συνεργασία FAT bastard που είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο εμπορικό σήμα πουλώντας πρόσφατα πάνω από 400.000 κούτες μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.


02. Bitch
02_775316616_587d3ad8a9_b

Ένα Αυστραλέζικο κρασί αποκαλούμενο "Bitch" όπου η πίσω ετικέτα του το επαναλαμβάνει άλλες 77 φορές (μάλλον για να το εμπεδώσουμε καλύτερα...!!!).


03. Le Vin de Merde

Ο Jean Marc ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ενός μικρού εστιατορίου στο Aniane πολύ κοντά στο Montpellier, βαρέθηκε τόσο με την κακή πίεση που έπαιρναν τα κρασιά του Languedoc που αποφάσισε να "πάρει τα μέτρα του". Έτσι ξεκίνησε να φτιάχνει τη δική του παρτίδα κρασιού και την ονόμασε Vin de Merde, η Wine of Shit όπως λένε στην Ιρλανδία.


04. Oops
04_picture_2

Το όνομα προέρχεται από το γεγονός ότι ο τύπος σταφυλιών για ένα τέτοιο μακροπρόθεσμο κρασί τους έκανε να το αποκαλούν "Oops".


05. Arrogant Frog Ribet
05_arrogant_frog


06. Elephant on a Tightrope
06_3de2af3cd2_b


07. Frog's Piss
07_a96809_piss

Αυτή η ετικέτα ανήκει στο κατάστημα Cheers Calais booze-cruise. Το κρασί αυτό θυμίζει φρούτα σε γεύση και είναι πάρα πολύ φτηνό.


08. Cat's Pee on a Gooseberry Bush
08_a96809_pee

Το κρασί προέρχεται από το "Coopers Creek" που το κάνουν δωρεά στο τοπικό SPCA. Έχουν παρομοίως και άλλα σαν αυτό όπως το Fat Cat Chardonnay, Sally Cat Pinot Noir και Tom Cat Merlot.


09. Mad Housewife
09_a96809_mad

Αυτό το κρασί έχει υιοθετήσει μια διαφορετική μέθοδο για το μάρκετινγκ για να προσεγγίσει τις γυναίκες νοικοκυρές γι' αυτό και έχει ονομαστεί Mad Housewife Wine.


10. Blasted Church

Η Blasted Church είναι μια μικρή επιχείρηση οινοποιίας που βρίσκεται στην Okanagan Falls του Καναδά.

1 σχόλια:

Vassilis είπε...

με άλλα λόγια ... "καλά κρασιά" :)

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com