Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/23/2009 06:30:00 μ.μ.

Το κορίτσι γάτα

Αναρτήθηκε από fenomeno69

dont-pet

Θυμάστε το άρθρο με τίτλο "Ο ποιο τριχωτός Κινέζος" που είχαμε δημοσιεύσει σχεδόν πριν ένα μήνα? Σήμερα σας παρουσιάζω το "κορίτσι γάτα" όπως την ονομάζουν που κατάγεται από που αλλού?? Μα από την Κίνα φυσικά. Το εξάχρονο αυτό κορίτσι έχει αφήσει τους γιατρούς άφωνους όταν είδαν έκπληκτοι σχεδόν όλο της το σώμα καλυμμένο με μια γκρίζα γούνα. Η Li Xiaoyuan κατάγεται από το Fengkai της Νότιας Κίνας και είχε ένα μικρό σημάδι πίσω στην πλάτη της όταν το πρώτο είδαν οι γιατροί. Το σημάδι αυτό όμως επεκτάθηκε σχεδόν σε όλη της την πλάτη και τους αγκώνες ακόμα και το πρόσωπο.
Οι γιατροί απορούν πως από ένα μικρό σημαδάκι εξελίχθηκε σε ένα τόσο μεγάλο σημάδι που στην ουσία είναι γκρίζο τρίχωμα, αποδίδοντας της το όνομα (όχι άδικα) "Κορίτσι γάτα". Ενώ οι γονείς της ανησυχούν γιατί δεν παίζει κανένα παιδάκι μαζί της, ούτε καν τα αδέρφια της.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

krima to koritsaki na min paizei kaneis mazi tou kai einai kai 6 xronon

Ανώνυμος είπε...

οντως γινονται και θαυματα!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com