Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/16/2009 05:58:00 μ.μ.

Λάμπα με διάρκεια ζωής 19 χρόνια.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Κάθε πότε αλλάζετε λάμπες στο σπίτι σας? Κάθε λίγους μήνες ίσως? Ετοιμαστείτε να αλλάζετε λάμπα κάθε περίπου 2 δεκαετίες. Ναι καλά ακούσατε. Η γνωστή εταιρία Panasonic ανακοίνωσε μια νέα γενιά λάμπας από LED που θα έχει διάρκεια ζωής 19 χρόνια.
Η λάμπα αυτή θα έχει ισχύ 60watt και θα παράγει το ίδιο φως όπως μια κοινή λάμπα των 60watt. Φυσικά δεν θα κοστίζει φτηνά. Η τιμή της θα είναι γύρο στα 40$ και η κυκλοφορία της θα ξεκινήσει προς το παρόν μόνο στην Ιαπωνία τον Οκτώβριο που μας έρχεται.

everled1-thumb-537x402-24100

2 σχόλια:

Vassilis είπε...

πολύ ενδιαφέρον, όμως γιατί 19 χρόνια και όχι 20;

fenomeno69 είπε...

Κάθε ηλεκτρονικό αντικείμενο κατασκευάζετε για να αντέχει ένα χρονικό διάστημα(φυσικά όσο γίνετε περισσότερο). Ιδίως αυτά που περνάν από μέσα του μεγάλα ρεύματα AC. Από εκεί και πέρα ο κατασκευαστής σου δίνει μια Max διάρκεια ζωής για την σωστή λειτουργία του. Προφανώς αυτά τα Led τόσο μπορούν να αντέξουν. Μετά καταστρέφονται.

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com