Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/16/2009 12:56:00 μ.μ.

WoodStation - Μετεωρολογικός σταθμός

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο κάποιος θα επένδυε για έναν αυτόματο μετεωρολογικό σταθμό εφόσον οι ακριβείς προβλέψεις είναι διαθέσιμες μέσο internet και πολλών άλλων συσκευών όπως το κινητό μας τηλέφωνο για παράδειγμα. Το WoodStation παρά το κόστος του που αγγίζει τα 150$ είναι ένα μοναδικό, μοντέρνο κομμάτι που βγαίνει σε 2 εκδόσεις: με ξύλο από σφένδαμο ή ξύλο καρυδιάς.
Η "οθόνη" είναι ουσιαστικά ένα λεπτό ξύλινο φύλλο, που καθίσταται διάφανο όταν φωτίζεται από πίσω από τα πολύχρωμα LED's που χρησιμοποιεί για τις ενδείξεις του. Αυτές περιλαμβάνουν την ώρα, την ημερομηνία, και τον τωρινό καιρό, μαζί με μέτρηση ατμοσφαιρικής υγρασίας και θερμοκρασίας, κι εμφανίζονται ως δια μαγείας όταν πλησιάσουμε αρκετά τη συσκευή, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο παραμένουν ανενεργά. Δίνεται έτσι η εντύπωση πως πρόκειται απλώς για ένα άχρηστο κομμάτι ξύλου, μέχρι να εντοπίσουν κίνηση οι αισθητήρες του, οπότε και θα φωτιστεί και θα φανερώσει την εντυπωσιακή λειτουργία του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com