Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/31/2009 11:31:00 π.μ.

14 How to Make: για το παλιό hardware του υπολογιστή σας.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Καμιά φορά υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε και να φτιάξουμε με αυτά κάτι πολύ όμορφο, χρήσιμο και χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα ή και καθολου. Επίσης το να αξιοποιήσουμε παλιές συσκευές ή οτιδήποτε παλιό έχουμε για να φτιάξουμε κάτι άλλο που να μας είναι πολύ χρήσιμο, κάνουμε και ένα καλό στο περιβάλλον μας. Σε αυτό το άρθρο θα δείτε μερικά από αυτά που μπορείτε να κάνετε έχοντας κάποιο παλιό hartware ηλεκτρονικού υπολογιστή.

01. Hamster Pad
Μια παλιά οθόνη G5 της MAC, μια εσωτερική διακόσμηση και το χαμστεράκι σας θα αισθάνεται ευτυχές!
Αυτό το χαμστεράκι δεν φαίνεται πάρα πολύ ευτυχής αλλά τουλάχιστον έχει ένα σπίτι!

02. Fish Tank
Μόνο προσέξτε να μην μπερδευτείτε και το ξανά βάλετε στην μπρίζα!!!

03. Seedling Starter
Αυτό μου θυμίζει το δημοτικό που μας έβαζαν να φυτέψουμε σε βαμβάκι φακές και να τις δούμε να φυτρώνουν. Μάλλον κάποιος είπε να το υλοποιήσει και αφού μεγάλωσε!!!

04. Earrings
Είμαι σίγουρος πως υπάρχει αφθονία μικροσκοπικών πραγμάτων που να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και να κάνετε κάτι παρεμφερή με το παρακάτω.

05. Breadbin
Αν ήξερα πως έχει μια τέτοια χρήση το παρακάτω μοντέλο εκτυπωτή, δεν θα είχα πετάξει το δικό μου στα σκουπίδια και απ' ότι μαθαίνω είναι πάρα πολύ εύκολο για να γίνει.

06. Caffeine Machine
Εντάξει, αυτό φαίνεται πολύ δύσκολο για να το φτιάξει κάποιος μόνος του αλλά παραμένει μια πολύ όμορφη κατασκευή.

07. Knife Sharpener
Μετατρέψτε το CD Drive σας σε ηλεκτρονική μηχανή που ακονίζει μαχαίρια.

08. Toothbrush Holder
Και αν χαλάσει αυτό, πιστεύω πως όλοι μας έχουμε άλλο ένα ποντίκι παρατημένο σε καμιά κούτα ή συρτάρι.

09. Chair
Και ύστερα μου λέτε τι να κάνετε τα παλιά CD σας που πλέον σας είναι άχρηστα... Ελπίζω να σας κάλυψα.(και που να δείτε τις άλλες πιθανές λύσεις ενός άχρηστου CD...)

10. Wallpaper
Εμ, τι νομίζατε? Πως τα CD είναι μόνο για να τα κρεμάμε στο καθρεφτάκι του αυτοκινήτου ώστε να ξεγελάμε το μηχάνημα του αστυνομικού που μετράει από χιλιόμετρα μακριά την ταχύτητα μας? Η μόνο για να τα κρεμάμε στο μπαλκόνι ώστε να μην πλησιάζει κανένα περιστέρι?

11. Bird Feeder
Κάντε ένα δώρο στην φύση. Μια φωλιά για όλα τα πουλάκια του κόσμου. Αλλά μην ξεχνάτε να βάζετε και λίγη τροφούλα καμιά φορά.

12. Computer Barbecue
Βέβαια μπορεί το αρνί να μην χωράει για το Πάσχα αλλά τα σουβλάκια τα ψήνει μια χαρά απ' όσο φαίνεται.

13. Sausage Cutter
Μια ακόμα καλή χρήση του CD Drive που θα σας διευκολύνει στο Picnic.

14. Bottle Holder
Δεν θα χυθεί άλλο ποια η μπύρα σας, ποτέ ξανά!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com