Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Ο όρος "Συναισθηματική Νοημοσύνη", το λεγόμενο EQ (emotional quota), χρησιμοποιείται πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό! Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα μας να αναγνωρίζουμε, να κατανοούμε και να ελέγχουμε τα συναισθήματα μας. Επίσης, είναι η ικανότητα μας να αναγνωρίζουμε και να κατανοούμε τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω μας.
Ομάδα από το King College του Λονδίνου αποκάλυψε ότι οι γυναίκες με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη, επιτυγχάνουν υψηλότερη σεξουαλική ικανοποίηση. Για να διαπιστώσουν το επίπεδο της συναισθηματικής νοημοσύνης, οι ερευνητές έθεσαν ερωτήσεις στις συμμετέχοντες, σχετικά με το χαρακτήρα και τη σεξουαλική συμπεριφορά τους. Στη συνέχεια, η ομάδα βρήκε μία στενή σχέση μεταξύ της συναισθηματικής νοημοσύνης με της συχνότητας οργασμού κατά τη διάρκεια αυνανισμού και κατά την διάρκεια του sex.
Η έρευνα διεξήχθη σε 2.000 δίδυμες γυναίκες ηλικίας μεταξύ 18 και 83. Γιατί δίδυμες? Γιατί ο Καθηγητής Tim Spector είναι διευθυντής του τμήματος έρευνας διδύμων «Twin» του πανεπιστημίου King College. Όπως ανέφερε : τα ευρήματα αυτά, δείχνουν ότι η συναισθηματική νοημοσύνη είναι ένα πλεονέκτημα σε πολλές πτυχές της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένου και του υπνοδωματίου.

(εάν θέλετε, μπορείτε να κάνετε ένα τεστ για την συναισθηματική νοημοσύνη σας κάνοντας κλικ εδώ).

1 σχόλια:

proximeety.gr είπε...

Η αγάπη ειναι μια διάσταση που δεν εμπεριέχεται στην φυσική αντίληψη του χωροχρόνου , αφου δεν διέπεται απο την λογική, αλλά απο το συναίσθημα . Αυτό ειναι η κυρια αιτία που η γυναικεία φύση, πιο ευαίσθητη σε συναισθηματικές παρορμήσεις, βιώνει την αγάπη πιο βαθεια και πιο ολοκληρωμένα απο τον άνδρα ... Δεν υπάρχει κάνονας φυσικά και συχνα πολλοί άνδρες στην ζωή σας , θα σας δώσουν την ευχάριστη έκπληξη να τον διαψεύσουν , αρκεί να βρείτε το κουμπί που οδηγεί στην ψυχή τους ... Αυτό εχει σαν κύριο στόχο, η έκκληση για περιπλάνηση στο διαδίκτυο για όσους δεν έχουν βρει ακόμα την αδελφή ψυχή τους ! Το ανθρώπινο γράφημα αποκαλύπτει σταδιακά, το τι κρυβεται πίσω απο τις βιτρίνες....

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com