
Η ανάπτυξη της τεχνικής αυτής του βελονισμού ανήκει στην Osaka Planning Company και το σκεπτικό που οδήγησε σε αυτήν είναι ότι, ηρεμώντας το ψάρι, έχουμε καθαρότερο αίμα και γευστικά καλύτερο κρέας. " Ο τόνος δεν χρειάζεται να σφίζει από χημικά προκειμένου να διατηρηθεί φρέσκος κατά την μεταφορά. Η εταιρία σκοπεύει επίσης να ξεκινήσει πειράματα βελονισμού και στους σολωμούς. Με το κόστος αλιείας να αυξάνεται μέρα με την μέρα, οι Ιάπωνες ψαράδες δεν μπορούν πλέον να είναι ανταγωνιστικοί στην αγορά. Με την μέθοδο αυτή τους δίνεται μια ευκαιρία να δώσουν στα αλιεύματα τους επιπλέον αξία" δήλωσε ο Toshiro Urabe, πρόεδρος της εταιρίας με έδρα την Osaka.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.