Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

11/17/2008 04:44:00 μ.μ.

Λεξάριθμοι. Μια μεγάλη απάτη.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Τους Λεξάριθμους τους ξέρετε? Εάν έχετε δει εκπομπές του Χαρδαβέλα, σίγουρα θα έχετε ακούσει ή ακόμα θα έχετε δει και παραδείγματα για το πως η ελληνική γλώσσα, μπορεί να προβλέψει το μέλλον της ανθρωπότητας. Με μια μέθοδο αντικατάστασης των γραμμάτων του ελληνικού αλφάβητου με αριθμούς, το μέλλον της ανθρωπότητας ξεδιπλώνεται στα πόδια σας. Ή μήπως όχι?
Μια ενδιαφέρουσα σελίδα στην οποία μπορείτε να υπολογίσετε τον λεξάριθμο κάθε λέξης η πρότασης είναι και η http://www.schizas.com/lexarithmos/. Το πιο ενδιαφέρον είναι, ότι σας εμφανίζει και λέξεις ή προτάσεις που βγάζουν το ίδιο αποτέλεσμα με την λέξη που βάλατε. Τα συμπεράσματα δικά σας.
(Στην Λέξη που έβαλα : Παράθυρα 7, το αποτέλεσμα το βλέπετε στην φωτογραφία. Για μερικά θα συμφωνήσω πάντως...)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μια μεγάλη απατη??? οντως μια μεγαλη απατη οπως και ο Πυθαγορας ε? αλλα η μεγαλυτερη ειναι η ερευνα που εκανες πριν βγαλεις αυτο το αρθρο... πραγματικα λυπαμαι... οπως και παρα πολλοι ακομα... αλλα δε μου κανει εντυπωση για το σχολιο σου, απο την στιγμη που επικαλεστηκες χαρδαβελα, θα επρεπε να καταλαβω και την συνεχεια του αρθρου σου... υπαρχουν αξιολογα βιντεο στο youtube κανε μια αναζητηση με το ονομα Ελευθεριος Αργυροπουλος και θα παρεις τις απαντησεις που θελεις για το θεμα αυτο... ακου εκει χαρδαβελας...

bloggeridis είπε...

Αγαπήτε μας φίλε μάνο.
Όπως αναφέρεις και στο blog σου :
"Οι λέξεις ΣΦΑΙΡΙΚΟΣ και ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ έχουν τον ίδιο λεξάριθμο, διότι:
ΣΦΑΙΡΙΚΟΣ = 200+500+1+10+100+10+20+70+200 = 1111
ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ = 9+5+40+5+30+10+800+4+8+200 = 1111"
Σωστά?
Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις πως γίνεται και βγάζουν το ίδιο αποτέλεσμα και οι λέξεις : ΓΕΜΑΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞ, ΜΑΡΙΝΑ ΤΌΛΗ ΓΥΜΝΉ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΕΣΑ ΕΞΩ, ΥΠΝΟΒΑΤΗΣ, ΔΕΚΑ ΕΦΤΑ ΝΟΕΜΒΡΗ ???
Γιατί ο σφαιρικός να συνδέεται με το θεμελιώδης και όχι με την δέκα εφτά Νοέμβρη??

Είναι γνωστό σε όλους μελετάνε τα θέματα του εγκεφάλου, ότι ο εγκέφαλος έχει την τάση να συσχετίζει πράγματα τα οποία μόνα τους δεν έχουν καμιά σχέση. Αν εσύ θέλεις να συσχετίσει μια μαύρη γάτα με κάτι κακό που σου συνέβη, ο εγκέφαλος σου θα φροντίσει γι΄αυτό.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει και να υποστηρίζει ότι θέλει. Απλά καλό θα ήταν να μην φοράει παρωπίδες...

Λευτέρης-Ίκαρος Παλιγγίνης είπε...

Ο ΛεξΑριθμητικός / ΑριθμοΓραμματικός / ΣυνΑριθμητικός υπολογισμός ανήκει στις μεθόδους αποκωδικοποίησης δεδομένων υλικού πεδίου και Επικοινωνίας επιγείων με τον Εαυτό, με Οδηγούς, Φίλους, Πατέρες και Αδελφούς εκ της Αληθείας. Με το ΣύνΟλον.

Όμως, αυτή η μεταφυσική καθοδήγηση υπάρχει μόνον όταν ερευνά... άνθρωπος κατάλληλος. Εξω-υλικά ευαίσθητος. Και σοβαρός. Όχι επιπόλαιος. Έτσι προκύπτουν σωστά συμπεράσματα. Αρκεί να αποκωδικοποιεί σωστά, κάνοντας χρήση όλων των τρόπων και επαληθεύσεων που έως τότε γνωρίζει -πληθαίνουν με τον χρόνο ενασχόλησης-, λαμβάνοντας υπόψιν του το σύνολο των δεδομένων που εμφανίζονται, και την δική του μεταφυσική πλευρά.

Μία ισότητα "σκέτη", δεν λέει κάτι "ασφαλές" πάνω στο εκάστοτε μελετώμενο θέμα. Αντίθετα, πολλές ισότητες άγουσες στο ίδιο "λεπτομερές", ειδικό συμπέρασμα με διαφορετικούς τρόπους, και με άλλα λόγια, λένε πολλά: τα λένε, όλα.

Για τις Ιερές λέξεις, έτερον ζήτημα.

Παλιγγίνης Ελευθέριος - Ίκαρος Ελευθερεύς

(Αρχή συντάξεως 11:02,
λήξη 11:20. Αμφότερες ενδείξεις 2:2)

Ἀχιλλεῦς είπε...

εγω πάλι πιστευω οτι ισχυουν οι Λεξάριθμοι!

Ανώνυμος είπε...

στην ιστοσελίδα www.lexarithmos.gr και στο άρθρο 45 αναιρούνται όλα περί λεξαρίθμων όπως τους ξέρουμε. Τι συμβαίνει ; είναι λοιπόν φιάσκο;

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com