Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

6/24/2011 11:59:00 π.μ.

Πέθανε ενώ ήταν στο φέρετρο για την κηδεία της

Αναρτήθηκε από fenomeno69


"Η ίδια ήταν ζωντανή. Οι συγγενείς της νόμιζαν πως είχε πεθάνει και στο τέλος από το σοκ που έπαθε...πέθανε!" Όλα ξεκίνησαν στην πόλη Καζάν της Ρωσίας. Η Φαγκιλού Μουκχαμετζιανόβ 49 ετών κατέρρευσε στο πάτωμα της κουζίνας της από ισχυρούς πόνους στο στήθος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί είπαν πως η άτυχη γυναίκα πέθανε. Όμως δεν είχε πεθάνει. Όπως ανέφερε ο σύζυγός της Φαγκιλού, του είπαν ότι η γυναίκα του πέθανε από έμφραγμα όταν κατέρρευσε στο πάτωμα της κουζίνας του σπιτιού τους από ισχυρούς πόνους στο στήθος. Οι θλιβερές διαδικασίες προχώρησαν και η κηδεία της ετοιμάστηκε. Όμως την τελευταία στιγμή, όπως περιγράφει ο άντρας της η γυναίκα ξύπνησε και έπαθε πανικό αφού βρισκόταν μέσα σε...φέρετρο. Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο που τελικά πέθανε για τα καλά. "Τα μάτια της ανοιγόκλεισαν και την πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο. Μάταια όμως γιατί έζησε για ακόμα 12 μόνο λεπτά, πριν πεθάνει για τα καλά» είπε. Ο 51χρονος άνδρας αυτή τη στιγμή είναι θυμωμένος και το μόνο που θέλει είναι απαντήσεις. «Δεν ήταν νεκρή όταν έλεγαν ότι είναι, και θα μπορούσαν να την έχουν σώσει». Τώρα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του νοσοκομείου διενεργείται έρευνα για να αποδοθούν πιθανές ευθύνες.


Πηγή: link

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com