Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

6/01/2011 02:44:00 μ.μ.

Τραγική κατάληξη για θαμμένο ζωντανό

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Ζήτησε από το φίλο του να τον θάψει ζωντανό για να αποδείξει το θάρρος του και για να δοκιμάσει τις αντοχές του. Όμως, για τον 35χρονο Ρώσο, κάτοικο της πόλης Μπλαγκοβεστσένσκ στη ρωσική Άπω Ανατολή, η παράξενη αυτή εμπειρία είχε τραγικό τέλος, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία. Όπως δήλωσε ο φίλος του, ο 35χρονος αυτός άνδρας τού ζητούσε επιμόνως να τον βοηθήσει να περάσει μια νύχτα θαμμένος ζωντανός για να δοκιμάσει τις αντοχές του και το θάρρος του. Οι δυο τους άνοιξαν ένα τάφο σε ένα κήπο και τοποθέτησαν μέσα σε αυτόν ένα φέρετρο δικής τους κατασκευής, εφοδιασμένο με σωληνάκια αερισμού. Ο νεαρός άνδρας μπήκε στο φέρετρο έχοντας μαζί του μια κουβέρτα, ένα μπουκάλι νερό και ένα κινητό τηλέφωνο. Αφού κάλυψε τον τάφο με ξύλινες σανίδες και με 20 εκατοστά χώμα, ο φίλος του θύματος επέστρεψε στο σπίτι του αφού προηγουμένως δέχθηκε μια καθησυχαστική κλήση από τον 35χρονο. Την επομένη το πρωί, άνοιξε τον τάφο και βρήκε το φίλο του νεκρό. Σύμφωνα με τον ανακριτή Αλεξέι Λουμπίνσκι, ισχυρή καταιγίδα σημειώθηκε εκείνη τη νύχτα στην περιοχή και το νερό της βροχής έφραξε τα σωληνάκια αερισμού. Το περασμένο καλοκαίρι, ένας κάτοικος της περιοχής Βολόγκντα στη βόρεια Ρωσία πέθανε από ασφυξία όταν θάφτηκε ζωντανός «για να απαλλαγεί από το φόβο του θανάτου». Σε ρωσικά blogs δημοσιεύονται πολλές ενθουσιώδεις μαρτυρίες που αφορούν ανάλογες εμπειρίες και οι οποίες δεν είχαν τραγικό τέλος, ωστόσο είναι δύσκολο να επαληθευτεί η αυθεντικότητα των μαρτυριών αυτών.


Πηγή: link

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com