Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/24/2011 02:48:00 μ.μ.

The Smurfs Movie (Trailer)

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένα ξεχασμένο χωριουδάκι στο δάσος όπου κατοικούσαν κάποια μικροσκοπικά πλασματάκια που τα έλεγαν στρουμφάκια. Στο ίδιο δάσος ζούσε και ο κακός Δρακουμέλ, ο μοχθηρός γεμάτος κακία μάγος, που έλεγε συνεχώς: «Ω! πόσο σας μισώ απαίσια στρουμφάκια. Σίγουρα μια μέρα θα βρω το δρόμο για το στρουμφοχωριό σας». Κι εσείς αν είστε καλά παιδάκια, σίγουρα θα συναντήσετε κάποια μέρα τα στρουμφάκια!!!

The-Smurfs-Movie-Trailer

Με τα στρουμφάκια μεγάλωσαν 2 γενιές, και συνεχίζουν να μεγαλώνουν. Η γνωστή ιστορία με τα μικρά μπλέ ανθρωπάκια, που τα λένε Strumfs (ή Στρουμφς), που ζουν ειρηνικά στο μεγάλο δάσος, και γίνονται μπελάς και εμπόδιο απέναντι στα σατανικά σχέδια του κακού μάγου Δρακουμέλ, που προσπαθεί να τα αιχμαλωτίσει για να τα μετατρέψει σε χρυσό.

Αυτή η ιστορία αποτέλεσε την δημιουργία του Βέλγικου κόμικ και έπειτα τηλεοπτικής σειράς στις 23 Οκτώβρη του 1958. Έπειτα εξαγοράστηκαν από την Αμερικάνικη εταιρία Ηanna-Barbera και μετονόμασε τα Βελγικά strumfs σε smurfs. Τότε ήταν που ακολούθησε η τεράστια επιτυχία τους.

Και έχοντας περάσει τα 50 χρόνια τους και έπειτα από ένα κυνηγητό 5 χρόνων για τα δικαιώματα μεταφοράς στον κινηματογράφο ο παραγωγός Τζόρνταν Κέρνερ κατάφερε τελικά να τα αποκτήσει το 2002 και αμέσως ξεκίνησε την παραγωγή της ταινίας με την Paramount και τη Nickelodeon. Το 2006 ο Κέρνερ ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να φτιάξει μια τριλογία και θα δώσει έμφαση στο παρελθόν του Δρακουμέλ. Όμως τον Ιούνιο του 2008, ανακοινώθηκε ότι η Columbia Pictures και η Sony αγόρασαν τα δικαιώματα.

Έρχεται λοιπόν φέτος το 2011, να γυριστεί η πρώτη 3D ταινία των Smurfs.

"Ο κακός μάγος Δρακουμέλ και η γάτα του Ψιψινέλ, ανακαλύπτουν το χωριό που κατοικούν τα Στρουμφάκια και τα κυνηγάνε μέσα στο δάσος. Τα Στρουμφάκια σκορπίζονται και ο Σκουντούφλης περιπλανιέται μέσα στην "απαγορευμένη" σπηλιά και κάποια στρουμφάκια τον ακολουθούν. Ο Μπαρμπα-Στρουμφ τους είχε προειδοποιήσει να μην πάνε ποτέ στην σπηλιά και παράλληλα με την πανσέληνο που υπήρχε εκείνη τη νύχτα μια μαγική πύλη ανοίγει και μεταφέρονται στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης. Τα Στρουμφάκια βρίσκουν καταφύγιο σε ένα παντρεμένο ζευγάρι και θα προσπαθήσουν να βρουν ένα τρόπο να επιστρέψουν στο χωριό τους πριν τους βρει ο Δρακουμέλ."

Τι θα γίνει λοιπόν? Θα το δούμε στο cinema.



Πηγή: link

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com