Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/15/2010 05:11:00 μ.μ.

Burning Man Festival - Η χαρά του δημιουργού.

Αναρτήθηκε από bloggeridis


Μπορεί να μην το έχετε ακουστά, αλλά σίγουρα έχετε δει κάποια από τα "εκθέματα" του στις αναζητήσεις σας στο διαδίκτυο. Το Burning Man είναι μία ετήσια εκδήλωση που κρατάει 8 ημέρες και διεξάγεται στην έρημο Black Rock, στο βόρειο τμήμα της Νεβάδα, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πήρε αυτό το παράξενο όνομα από το τελετουργικό κάψιμο ενός μεγάλου ξύλινου ομοιώματος ανθρώπου, που γίνεται πριν την έναρξη του φεστιβάλ.
Το θέμα της φετινής διοργάνωσης ήταν : "Metropolis: The Life of Cities" και πάνω από 51.000 άτομα συμμετείχαν με μερικές από τις πιο παράξενες δημιουργίες.

Δείτε παρακάτω μερικές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από την εκδήλωση αυτή.


















































































































































































































































































































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com