Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/02/2010 05:13:00 μ.μ.

Ήρωας για να μην αργήσει!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Στις γραμμές του μετρό έπεσε ένας υπάλληλος στη Ν. Υόρκη προκειμένου να σώσει έναν άνθρωπο που είχε λιποθυμήσει. Δεν έγινε όμως ήρωας από αλληλεγγύη, αλλά για να μην χάσει το... μεροκάματο!!!Υπάλληλος σε παντοπωλείο της Νέας Υόρκης, φοβούμενος ότι θα αργήσει στη δουλειά, πήδηξε στις γραμμές του μετρό και τράβηξε στην αποβάθρα έναν τραυματισμένο επιβάτη.

Το θύμα που είχε λιποθυμήσει μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά την διάσωσή του από τον Κάρλος Φλόρες, που δήλωσε στην αστυνομία ότι πήδηξε για να σώσει τον άτυχο άντρα, επειδή φοβόταν ότι θα αργήσει στη δουλειά.

"Σκεφτόμουν πως αν τον χτυπήσει το τρένο δεν θα μπορέσω να πάω στην δουλειά. Και δεν ήθελα να χάσω το μεροκάματο γιατί αντιστοιχεί σε πληρωμή μιάμισης μέρας", τόνισε ο Φλόρες, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News.

Εκπρόσωπος της Metropolitan Transportation Authority δήλωσε πως αν και ηρωική η προσπάθεια του Φλόρες ήταν και εξαιρετικά επικίνδυνη. "Δεν συνιστούμε στους επιβάτες να πηδάνε στις γραμμές", είπε χαρακτηριστικά η Ντέιντρε Πάρκερ.

Τις γραμμές του μετρό διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα 600 βολτ και το να ανέβει κάποιος στην αποβάθρα είναι πολύ δυσκολότερο από αυτό που φαίνεται.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com