Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

11/15/2010 03:18:00 μ.μ.

Ρεαλιστικές μινιατούρες σε πολεμικές σκηνές.

Αναρτήθηκε από bloggeridis


Πίσω από αυτές τις υπέροχες μινιατούρες, κρύβεται μια ενδιαφέρον ιστορία. Ο δημιουργός τους, Mark Hogancamp, ξυλοκοπήθηκε από πέντε άντρες έξω από ένα μπαρ στη γενέτειρά του Κίνγκστον, στη Νέα Υόρκη με αποτέλεσμα να πάθει ζημιά στον εγκέφαλο του και να μην μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις του.

Όταν ανάρρωσε από τα τραύματα του και προκειμένου να μπορέσει ξανά να λειτουργήσει φυσιολογικά, και λόγο του ότι δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά μια θεραπεία, άρχισε να χτίζει μια 1/6 κλίμακας "ταινία" με σκηνές του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου στην πίσω αυλή του σπιτιού του, την οποία ονόμασε «Marwencol.

Οι κούκλες που ζουν σε αυτή την πόλη είναι αντίγραφα από τους φίλους του, την οικογένειά του, ακόμα και τους ανθρώπους που του επιτέθηκαν. Μετά από λίγα χρόνια, Mark άρχισε να παίρνει φωτογραφίες από τις μικροσκοπικές σκηνές του οι οποίες ανακαλύφθηκαν από μια γκαλερί της Νέας Υόρκης η οποία μετέτρεψε την ιδιωτική "θεραπεία" του Mark σε δημόσια έργα τέχνης.

Η ταινία γυρίστηκε μέσα σε μια διάρκεια τεσσάρων χρόνων. Δείτε μερικές ακόμα εκπληκτικές φωτογραφίες και ένα τρέιλερ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com