Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

11/17/2010 12:48:00 μ.μ.

Πεθαίνω στα γέλια

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Μια γυναίκα κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της κατά τη διάρκεια του σόου του κωμικού Τζέιμι Κάλερ, καθώς πνίγηκε από τα γέλια. Ο κωμικός διατήρησε την ψυχραιμία του, λέγοντας ότι η γυναίκα του έκανε κομπλιμέντο!Ο κωμικός Τζέιμι Κάλερ σίγουρα δε πίστευε ποτέ ότι τα αστεία του μπορούσαν να είναι τόσο καλά που θα μπορούσαν να κάνουν κάποιο να... πεθάνει στη κυριολεξία από τα γέλια.


Ο Κάλερ έκανε το πρόγραμμά του σε ένα κλαμπ στο Οχάιο όταν μια γυναίκα μη μπορώντας να σταματήσει να γελά από τα αστεία του πνίγηκε και χρειάστηκε να επέμβουν οι υπόλοιποι θαμώνες για να την επαναφέρουν.

Η γυναίκα είχε βγει με τη παρέα της για να γιορτάσει τα 40α γενέθλιά της και τα γέλια της βγήκαν ξινά αφού παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

Ο κωμικός στη θέα της γυναίκας να πνίγεται παρέμεινε ιδιαίτερα ψύχραιμος λέγοντας αστεία για να ελαφρύνει τη κατάσταση.

Μάλιστα τόνισε ότι η γυναίκα άθελά της του έκανε το καλύτερο κοπλιμέντο για τη δουλειά του λέγοντας στο κοινό πως "δεν είναι κακό αυτό που λέω. Είδατε δεν πέθανε κανείς ευτυχώς".

Τόνισε δε ότι η γυναίκα σίγουρα θα θυμάται τα γενέθλια αυτά και θα έχει μια καλή ιστορία να διηγείται.


πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com