Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/02/2010 04:27:00 μ.μ.

Το Google Street View στην Ανταρκτική

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Το Google Street View εξαπλώνεται, παρά τις αντιδράσεις και πλέον καλύπτει 25 χώρες σε όλες τις ηπείρους του κόσμου. Τελευταίο επίτευγμα η επέκταση στην Ανταρκτική, όπου εντόπισε και φωτογράφισε αποικίες πιγκουίνων.
Το google street view βρίσκεται πλέον παντού. Οι χρήστες της μηχανής αναζήτησης θα έχουν πλέον τη δυνατότερα να περιηγηθούν στην Ανταρκτική. Έτσι θα είμαστε σε θέση να δούμε τα χιονισμένα της βουνά, τις παράλιες και τα παγόβουνα της αλλά και να εντοπίσουμε διάφορες αποικίες πιγκουίνων που φωτογράφισαν κάμερες της Google.

Η επέκταση στην Ανταρκτική σημαίνει ότι το StreetView είναι πλέον παρόν σε κάθε μία από τις επτά ηπείρους του κόσμου αναφέρει ο Μπράιαν ΜακΚλεντον αντιπρόεδρος του Google Earth. Η υπηρεσία καλύπτει 25 χώρες σε όλες τις ηπείρους του κόσμου. Αυτή την εβδομάδα θα κυκλοφορήσει στην Ιρλανδία και τη Βραζιλία.

"Θεωρούμε ότι το Street View να είναι το τελευταίο ζουμ στο χάρτη της γης. Είναι ένας τρόπος να σας δείξουμε ένα μέρος λες και βρίσκεστε εκεί αυτοπροσώπως." δήλωσε ο ΜακΚλεντον . "

Το Google Street View ξεκίνησε το 2007, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν ζουμ σε ημερήσιες φωτογραφίες των τοποθεσιών που επιλέγουν. Ωστόσο, η παγκόσμια επέκτασή του εξακολουθεί να εγείρει ποικιλία αντιδράσεων που αφορούν την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των πολιτών, τρία χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας της.

Φέτος, η αντιπαράθεση για το Street View έλαβε νέες, ακόμη πιο αρνητικές για την εταιρεία διαστάσεις, με την αποκάλυψη ότι τα ηλεκτρονικά συστήματα στα οχήματα της Google συγκέντρωναν και άλλα ηλεκτρονικά δεδομένα από τα οικιακά δίκτυα.

Η εταιρεία είχε πρόσβαση στα email που επισκέπτονταν οι πολίτες και άλλου είδους ηλεκτρονικές πληροφορίες που μεταδίδοταν μέσω ασύρματων routers στις περιοχές από τις οποίες περνούσαν τα οχήματα της Google.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com