Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/31/2010 10:39:00 π.μ.

Οι αριθμοί πίσω από τις πιστωτικές κάρτες

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η ιδέα της πιστωτικής κάρτας υπήρχε από τα τέλη του 1800, αλλά στην πραγματικότητα υλοποιήθηκε στη δεκαετία του 1950. Εάν είστε ένας από τα 177 εκατομμύρια Αμερικανών, έχετε τουλάχιστον μια πιστωτική κάρτα. Εάν είστε όπως οι περισσότεροι, έχετε κάπου μεταξύ 3ον και 5ον καρτών. Δείτε παρακάτω έναν ενδιαφέρον πίνακα με τον "αμερικανικό βούρκο" της πιστωτικής κάρτας. Όπως θα καταλάβατε και από το κείμενο, τα στοιχεία που αναγράφονται στον πίνακα αναφέρονται κυρίως στην Αμερική.
http://img138.imageshack.us/img138/1977/creditcardfacts.jpg

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

parakalo prosarmoste to kimeno sta ellinika dedomena, i frasi an "eiste enas apo ta 177 ekatomiria amerikanon" einai ligo astoxi nomizo

bloggeridis είπε...

Δυστυχώς, τα στοιχεία αφορούν τους Αμερικάνους και όχι τους Έλληνες. Δεν αναφέρονται ούτε καν σε παγκόσμιο επίπεδο, οπότε έκρινα σωστό, να διατηρήσω το ξενόγλωσσο κείμενο ως έχει, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και εσφαλμένων εντυπώσεων.

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com