Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/10/2010 01:34:00 μ.μ.

Αίθουσες όπερας απ' όλο τον κόσμο.

Αναρτήθηκε από Anna-Maria Nomikou

La Scala, Milan, Italy

Ως σύμβολο του πλούτου και της ισχύος ενός έθνους, η όπερα αποτελεί ένα μέσω για να δείτε και να γνωρίσετε τον πλούσιο πολιτισμό μιας χώρας. Ο φωτογράφος David Leventi μας ταξιδεύει σε μερικές από τις πιο περίτεχνες όπερες του κόσμου και μας τοποθετεί στο κέντρο της "δράσης". Η πλειοψηφία των φωτογραφιών έχουν ληφθεί από τη σκοπιά των ερμηνευτών, δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να βιώσουμε μια απίστευτη θέα και μια εντελώς διαφορετική εμπειρία.

Opra de Monte Carlo, Monte Carlo, Monaco


Teatro di San Carlo, Naples, Italy


Marlinksy Theatre, Saint Petersburg, Russia


Palais Garnier, Paris, France


Bavarian State Opera, Munich, Germany


Mikhailovsky Theatre, Saint Petersburg, Russia


Teatro Amazonas, Manaus, Brazil


Romanian Athenaeum, Bucharest, Romania


Metropolitan Opera House, New York, New York


Oslo Opera House, Oslo, Norway


Drottningholm Palace Theatre, Stockholm, Sweden

Αυτές είναι μερικές από τις φωτογραφίες. Όλη την συλλογή μπορείτε να την βρείτε στην διεύθυνση http://www.davidleventi.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com