Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/25/2010 10:35:00 π.μ.

Υποβρύχιο μουσείο γλυπτικής.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ένα υποβρύχιο μουσείο γλυπτικής έχει δημιουργηθεί στο Εθνικό Πάρκο της Δυτικής Ακτής του Isla Mujeres στο Κανκούν, με την βοήθεια του καλλιτέχνη Jason de Caires Taylor. Τα γλυπτά που κοσμούν το μουσείο είναι προσβάσιμα μόνο υποβρύχιος και είναι πραγματικού μεγέθους χύτευσης αγάλματα, των κατοίκων της περιοχής.
Το σχέδιο έχει τεθεί σε εφαρμογή προκειμένου να βοηθήσει στη διατήρηση των φυσικών υφάλων. Η αλόγιστη υπερεκμετάλλευση και η υπερβολική επισκεψιμότητα των φυσικών υφάλων έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στα θαλάσσια ζώα που ζουν κοντά τους. Έτσι, οι τεχνητοί αυτοί ύφαλοι, θα αποσπάσουν την προσοχή των επισκεπτών, δίνοντας τον χρόνο και μεγαλύτερες πιθανότητες στους φυσικούς υφάλους να ανακάμψουν.
Το έργο ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2009 με την τοποθέτηση των 100 αγάλματα και θα ολοκληρωθεί με την δεύτερη φάση που προβλέπει ένα σύνολο 400 γλυπτών που θα εγκατασταθούν έως το τέλος του 2010.
Περισσότερες πληροφορίες: www.underwatersculpture.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com