Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Βραβεύτηκε ως ο καλύτερος κωμικός ηθοποιός στα «Mtv Movie awards 2010», για την ερμηνεία του στην ταινία «Ηangover». Ο λόγος για τον ελληνικής καταγωγής ηθοποιό, Ζακ Γαλιφιανάκη (Zach Galifianakis), ο οποίος κατάφερε, αν και σε δεύτερο ρόλο, να κλέψει την παράσταση στη νεανική αυτή κωμωδία του Τοντ Φίλιπς, που ξεπέρασε τα 150 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις το τρίτο τριήμερο προβολής της.Και ενώ δεν έχει κοπάσει ακόμη ο θόρυβος από την επιτυχία του «Ηangover», ο Ζακ Γαλιφιανάκης προχωράει ακάθεκτος με τη νέα του ταινία, με τίτλο «It’s Kind of a funny story», που όπως αναφέρει η ιστοσελίδα hollywood.greekreporter, ξεκινάει σήμερα η διανομή της στην Αμερική.

Στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας, αλλά της έναρξης της καινούριας σεζόν της κωμικής σειράς «Bored To Death» του HBO, στην οποία και παίρνει μέρος, ο Ζακ Γαλιφιανάκης κατέπληξε και πάλι τους Αμερικάνους τηλεθεατές της εκπομπής «Jimmy Kimmel Live», πριν από λίγες ημέρες. Σε μια άκρως διασκεδαστική συνέντευξη, μίλησε για όλους και για όλα: από την ασχολία του με την προσωπική του φάρμα, μέχρι για την άποψή του για τη διακόσμηση του Οβάλ Γραφείου του Λευκού Οίκου.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com