Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/09/2010 09:06:00 π.μ.

Κατάθεση και μπύρα

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Τράπεζα του Βιετνάμ για να προσελκύσει καταθέτες, προσφέρει και μία μπύρα σε κάθε πελάτη! Κι όχι απλώς μία μπύρα. Αλλά ένα μεγάλο δοχείο που κερδίζει βέβαια όποιος καταθέσει πάνω από 385 δολάρια.Η αλήθεια είναι ότι η κρίση μας έχει κάνει ιδιαίτερα ευφάνταστους. Μια βιετναμέζικη τράπεζα σκέφτηκε να μοιράζει δωρεάν γερμανική μπύρα σε όσους προτιμούν να καταθέσουν σε αυτήν τα χρήματά τους.

Η Western Bank έκανε πράξη το εν λόγω σκεπτικό της τη Τετάρτη προσφέροντας ένα μεγάλο μεταλλικό δοχείο γερμανικής μπύρας σε όποιον καταθέσει μέσα σε έναν μήνα και μέχρι τις 25 Νοεμβρίου τουλάχιστον 7.5 εκατ. ντονγκ-385 δολάρια.

"Ξεκινήσαμε να επιβραβεύουμε με αυτόν τον τρόπο τους καταθέτες μας" ανέφερε στέλεχος της τράπεζας.

Μάλιστα, λόγω και του φεστιβάλ Lunar New Year, που συνήθως πέφτει τον Φεβρουάριο, η ζήτηση για ρευστό αυξάνεται καθώς οι εταιρείες πληρώνουν επιδόματα και δώρα οπότε και οι καταναλωτές αρχίζουν να κινούνται στην αγορά.

Το Βιετνάμ έχει παράδοση στη κατανάλωση μπύρας, την οποία έφεραν Γάλλοι έποικοι στα τέλη του 19ου αιώνα.

Οι αρχές προσπαθούσαν επί μήνες να πείσουν τις τράπεζες να μειώσουν τα επιτόκια τόσο σε δάνεια αλλά και καταθέσεις και έτσι έπρεπε να γίνουν λίγο δημιουργικοί για να προσελκύσουν το κοινό από περιοδεία στην Ευρώπη, μέχρι αυτοκίνητα, κράνη, σεντόνια, ακόμη και...πιεσόμετρα.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com