Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/01/2010 05:02:00 μ.μ.

Επαγγελματικές κάρτες που μεταμορφώνονται σε 3D γλυπτά.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Office

Αυτές οι αναδιπλωμένες επαγγελματικές κάρτες δημιουργήθηκαν από τον Sam Buxton και είναι πραγματικά εκπληκτικές. Τα τρισδιάστατα σχέδια μινιατούρες, δημιουργούνται από ένα ενιαίο επίπεδο φύλλο ανοξείδωτου χάλυβα, με παρόμοιο τρόπο όπως τα origami. Ο Buxton ανακάλυψε την ιδέα κατά την διάρκεια μιας διαδικασίας χημικής μίξης στην βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών όπου εργάζονταν.

Όταν ο Buxton παρουσίασε την πρώτη επαγγελματική κάρτα του (η παραπάνω φωτογραφία) σε μια έκθεση με θέμα το design στο Λονδίνο, η κάρτα κέρδισε τις εντυπώσεις και βγήκε σε μαζική παραγωγή, δίνοντας το έναυσμα για μια σειρά από "Micro-Man" αναδιπλώμενα γλυπτά.

Off Road

Accident

Holiday

Jungle

Mars

Muscle

Player

Wheels

The Deep

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com