Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/15/2010 08:08:00 μ.μ.

Ένα κατεψυγμένο... ενυδρείο!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Συνήθως όταν οι άνθρωποι επισκέπτονται ενυδρεία, περιμένουν να δουν θαλάσσια ζώα που σφύζουν από ζωή. Οι Ιάπωνες όμως δημιούργησαν κάτι εντελώς διαφορετικό, που καμιά σχέση δεν έχει με την παραπάνω περιγραφή.
Το "Kori no Suizokukan" (Ice Aquarium) στο Kesennuma της βορειοανατολικής Ιαπωνίας χρησιμοποιώντας τεχνολογία ταχείας κατάψυξης έχει συγκεντρώσει περίπου 450 δείγματα από 80 διαφορετικά είδη θαλασσίων ζώων τα οποία και εκθέτει μέσα σε παγοκολώνες. Χάρις την ταχεία κατάψυξη και το μπλε φως που φωτίζει τα εκθέματα, τα παγωμένα ζώα μοιάζουν εκπληκτικά ζωντανά. Παρόλα αυτά όμως, πιο πολύ του ταιριάζει ο τίτλος "παγωμένο μουσείο της άγριας πανίδας", παρά θαλάσσιο ενυδρείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com