Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/09/2010 12:56:00 μ.μ.

Μια μπύρα... μουσικό όργανο.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ονομάζεται Tuned Pale Ale και είναι μια μπύρα που σχεδιάστηκε από τον σχεδιαστή Matt Braun. Η ιδέα είναι απλή : Μια μουσική κλίμακα στο πλάι της φιάλης, αντιπροσωπεύει την νότα που θα "παίξει" το μπουκάλι, εάν είναι γεμάτο μέχρι εκείνο το σημείο. Ένα χτύπημα στο χείλος του μπουκαλιού είναι αρκετό για να αναπαραχθεί η συγκεκριμένη νότα. Έτσι, σε μια παρέα όπου όλοι πίνουν την ίδια μπύρα, θα είστε σε θέση να εκτελέσετε μια μελωδία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com